full screen background image

Reviews

  • by admin
  • februari 3rd, 2014

Ellen Matthiesen 

Peba Totaaltechniek kan ik aan iedereen aanbevelen. Bij ons hebben ze de badkamer geheel naar al onze wensen aangepast. Denk dat ik best kritisch ben, maar voor alles was een oplossing. Denken mee en bovenal zeer betrouwbaar. Werken erg nauwkeurig, schoon en niet onbelangrijk prettig contact gewoon. Waar nodig zal ik dan ook zeker weer een beroep op ze doen.


Fam Kool 

Professioneel, betrouwbaar en betaalbaar. PeBa Totaaltechniek heeft de afgelopen periode diverse werkzaamheden uiterst vakkundig voor ons geregeld. Of het nu het bouwen van een nieuwe schuur is, het voegen van de douchecel of het vervangen van een kraan; Peter doet alles met enthousiasme en vakkundigheid. Hiernaast is hij netjes; alles wordt keurig achtergelaten. Wij zijn meer dan tevreden en bevelen Peter van harte aan!


William Molenaar 

Knap stukje laswerk.
Mijn autostoel, die je omhoog kan klappen zodat de volgende rij kan instappen, was defect. Zowel luchtveer als geleidingsijzer was stuk. De garage kon hem niet maken. Ze konden er niet bij met lassen.
Peter keek er naar en zag wel een oplossing.
De volgende dag was de stoel gemaakt en nog een betere constructie dan het origineel. Top!!


Adrian Walker 

Het vervangen van een aantal thermopane ramen aan de voorzijde van onze woning was voor PeBa – vonden wij – een ‘koud kunstje’. Vakkundig, snel en betaalbaar. We zijn er blij mee en voor een volgende klus zullen wij dit bedrijf zeker inschakelen!


Alex Lubbes 

Mijn badkamer was aan vervanging toe en moest dusdanig ingericht worden zodat mijn dochter er met de douchestoel makkelijk in kon komen. Peter heeft dit op een vakkundige manier gerealiseerd in een zeer kort tijdsbestek.

Hartelijk bedankt voor dit stukje vakwerk.


Joeri Postma 

Nadat mijn radiator helaas beschadigd raakte door verkeerd vervoer van de leverancier heeft Peba Totaaltechniek hem gelast en gerepareerd. Nu weer een heerlijk warm huisje. Bedankt


Powered by Rizzi Guestbook.